Кабмін пропонує зменшити зарплату для чиновників до кінця 2020 року через коронавірус

2559 0
Уряд пропонує, щоб до кінця 2020 року чиновники, які мають заробітну плату понад 10 «мінімалок», отримували тільки половину.
Фото: Главком

Фото: Главком

Кабінет міністрів пропонує, щоб до кінця 2020 року чиновники отримували меншу заробітну плату через пандемію коронавірусу. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на своїй офіційній сторінці у Фейсбуку.

«Уряд пропонує, щоб до кінця 2020 року чиновники, які мають заробітну плату понад 10 «мінімалок» (зараз 47 тисяч гривень), отримували тільки половину. Виняток — працівники, задіяні у заходах боротьби з COVID-19 та заходах з нацбезпеки та оборони», — йдеться в повідомленні прем'єра.

Читайте також: Як у Львові змінюється кількість пацієнтів із підозрою на коронавірус. Онлайн-трансляція

Також Кабмін хоче на 30% зменшити розмір оплати праці й винагороди керівникам та членам наглядових рад держпідприємств та держкомпаній.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!