Кабмін призначив нового тимчасового виконувача обов’язків Міністра енергетики

1439 0
До міністерства Юрій Бойко працював заступником директора з економіки та фінансів ДП «Енергоринок».
Фото: Пресслужба Енергоринок

Фото: Пресслужба Енергоринок

Т.в.о Міністра енергетики став Юрій Бойко, який до цього працював заступником міністра. Відповідне рішення ухвалив Кабмін сьогодні, 20 листопада.

Досі обов’язки Міністра енергетики виконувала Ольга Буславець. Прем'єр Денис Шмигаль зазначив, що вона залишається працювати в урядовій команді.

Читайте також: Гендиректор аеропорту «Бориспіль» очолив Державну митну службу

Юрій Бойко у 1995 році Київський політехнічний інститут, Міжнародний Інститут менеджменту та Львівський національний університет імені Івана Франка за спеціальністю «Правознавство». Має ступінь магістра з бізнес-адміністрування.

Спочатку працював енергетиком відділу на Рівненському радіотехнічному заводі.  Згодом  працював інженером-електриком ТОВ «ЕЛВІС», інспектором інспекції енергонагляду  ВАТ «Ей-І-Ес Рівнеенерго. Після працював на керівних посадах в енергетичній галузі у Києві.

У 2009-2011 роках працював технічним директором, а потім віцепрезидентом ПП «Управляюча компанія «Метрополія». Згодом став директором ПП «Інжинірингова Компанія Нові Енергетичні Технології». Опісля працював головою правління ПАТ «Чернігівобленерго».

З жовтня 2014 до травня 2020 року працював заступником директора з економіки та фінансів ДП «Енергоринок».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!