Кабмін виділить частину коштів на дорогу «Львів-Краковець»

1775 0
Кабінет Міністрів України на засіданні 17 червня прийняв розпорядження «Про затвердження переліку об'єктів будівництва автомобільних доріг загального користування державного значення у 2015 році та обсягів бюджетних коштів для їх фінансування». Розпорядження передбачає виділення коштів і на будівництво дороги «Львів-Краковець».
fckarpaty.com.ua

fckarpaty.com.ua

Рішенням Уряду передбачено будівництво ділянки автомобільної дороги державного значення М-10 Львів – Краковець на км 69+926 – км 70+446 протяжністю 520 м. Необхідність будівництва ділянки зумовлена домовленостями досягнутими у ході державного візиту Президента України до Республіки Польща 17-18 грудня 2014 року та угодами прикордонних та митних служб України та Республіки Польща в рамках проекту «зелений коридор», який розпочав функціонувати з 15 лютого 2013 року.

Читайте також: Якою буде платна дорога «Львів-Краковець»: характеристики

Реалізація розпорядження дасть змогу підвищити пропускну здатність, забезпечити розмежування пасажирського та вантажного транспортних потоків у пункту пропуску «Краковець – Корчова», примкнути до автомобільної дороги А-4 Краків - Корчова, що вже збудована з польської сторони та забезпечити розвиток прикордонної інфраструктури на українсько-польському державному кордоні.

Нагадаємо, наприкінці травня «Укравтодор» оголосив концесійний конкурс на будівництво й експлуатацію нової автомобільної дороги «Львів-Краковець», протяжністю 84,4 км, яка стане першою концесійною дорогою в Україні.

Джерело: Урядовий портал


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!