Кабмін виділить мільярд на оновлення початкової школи України

1672 0
Також уряд планує підвищити на чверть заробітну платню вчителям.
Фото: ostroh,info

Фото: ostroh,info

У рамках освітньої реформи уряд розпочинає модернізацію початкової освіти і виділяє на це мільярд гривень. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, інформує «Урядовий портал».

«Ми виділимо 1 млрд грн на модернізацію навчального процесу в початковій школі», - цитують в повідомленні слова прем’єра.

Читайте також: У п’яти львівських школах з вересня навчатимуться без дзвінків

Гройсман нагадав, що йдеться передусім про матеріально-технічне оснащення класів, які мають стати додатковим інструментом для вчителів та взірцем нових підходів в освіті маленьких українців.

Окрім того, керівник уряду підтвердив, що в проект бюджету на 2018 рік Уряд закладає 25-відсоткове підвищення зарплат вчителів.

«Ми маємо забезпечити подальше підвищення зарплати українським вчителям. Тому в бюджеті на наступний рік буде чергове підвищення – в рамках 25%», - сказав прем’єр-міністр. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!