Кабмін заборонив роботу ресторанів і барів після 22:00

2662 0
Роботу закладів харчування після 22:00 і до 7:00 заборонили по всій Україні.
фото: adarevillage.com

фото: adarevillage.com

Через різкий спалах захворюваності на Covid-19 Кабінет міністрів заборонив роботу ресторанів, кафе й інших закладів громадського харчування після 22:00. Відповідне рішення ухвалили на позачерговому засіданні уряду 13 жовтня.

Так, заборона для таких закладів діятиме в усіх карантинних зонах. Водночас дозволяють кур'єрську доставку та замовлення з собою (на виніс).

Читайте також: Чи можуть Львівщину «закрити» на карантин і кого це зачепить у першу чергу 

«Навіть в зеленому, помаранчевому і жовтому рівнях. Крім діяльності з надання послуг громадського харчування та здійснення адресної доставки замовлень і замовлень на виніс», – каже міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Нагадаємо, що Кбінет міністрів на засіданні вчора, 13 жовтня, продовжив дію адаптивного карантину в Україні до кінця 2020 року. Зокрема, уряд змінив правила про дозволену кількість людей у масових зібраннях. У зеленій зоні пропонується дозволити масові заходи загалом не більше 50 людей за умови дотримання соціальної дистанції у 1,5 метра та маскового режиму, у «жовтій» – не більше 30 людейу «помаранчевій» – не більше 20.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!