Кабмін заборонив виїзд чиновників за кордон під час війни без поважних причин

1083 0
Уряд схвалив постанову про виїзд чиновників: до малих дітей – можна, на відпочинок – ні.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Кабінет міністрів схвалив постанову, яка забороняє на час війни виїзд чиновників за кордон без поважних причин.

Джерело: прем'єр міністр Денис Шмигаль у Telegram

«Народні депутати, урядовці, представники місцевої влади, прокурори, судді та багато інших посадовців можуть перетинати державний кордон на підставі службового відрядження. Виїхати за кордон для переговорів, для лікування, для догляду за неповнолітніми дітьми – можна. Кататися на відпочинок – ні», – сказав він.

Читайте також: Де і кому вручають повістки на Львівщині

Прем'єр міністр додав, що є ті, хто навіть під час війни не зрозумів базових речей: «Тому було рішення РНБО, був відповідний указ президента і тепер є відповідна постанова Кабінету міністрів», – додав він.

Нагадаємо 23 січня Рада національної безпеки та оборони України вирішила, що на час воєнного стану держслужбовці можуть виїжджати за межі України виключно у службові відрядження.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!