Політична реклама

Кабмін заснував премію за інновації

1516 0
Кабінет міністрів України заснував Премію за розроблення і впровадження інноваційних технологій. Як повідомляє Урядовий портал, це передбачено постановою №701.
Фото tsn.ua

Фото tsn.ua

Розмір Премії визначатиметься щороку Кабінетом міністрів України. До Дня науки на конкурсних засадах уряд присуджуватиме п’ять таких премій. На здобуття премії можуть висуватися роботи з розроблення і впровадження інноваційних технологій, результатом яких є реалізовані інноваційні проекти. Оголошення про проведення конкурсу на здобуття премії та умови його проведення Держінформнауки оприлюднює щороку до 1 червня у засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті.

Підприємства, установи та організації подають щороку до 1 серпня року, в якому оголошено конкурс, міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади, Національній академії наук, Національній академії медичних наук, Національній академії аграрних наук клопотання про присудження премії.

Джерело: Zaxid.net

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!