Кабмін затвердив програму розвитку Карпат на 2020-2022 роки

2541 0
Вона включає низку питань стосовно побудови доріг, нових робочих місць та розвитку туризму в регіоні Карпат.
Фото: Karpaty.life

Фото: Karpaty.life

Кабмін затвердив затвердив Державну програму розвитку регіону українських Карпат на 2020-2022 рік. Відповідне рішення прийняли вчора, 20 жовтня, на засіданні Кабінет Міністрів України. Про це повідомляє Урядовий портал.

Програма спрямована на покращення соціального та економічного розвитку українських Карпат, підвищення транспортної доступності окремих гірських територій. Вона включає низку питань стосовно побудови доріг, створення нових робочих місць, розвитку туризму в регіоні Карпат. Зокрема йдеться про Закарпатську, Івано-Франківську, Львівську і Чернівецьку області.

Читайте також: У Карпатах падає справжній сніг. Відео

Нагадаємо, що 5 вересня у межах XXVIII Економічного форуму в Криниці-Здруй (Польща) глави делегацій України, Польщі, Угорщини та Словаччини підписали Декларацію про наміри щодо створення Макрорегіональної стратегії ЄС для Карпатського регіону. Документ є передумовою для офіційного подання Європейській Комісії звернення щодо затвердження макрорегіональної стратегії ЄС для регіону Карпат.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!