Кафе зі Львова потрапило до рейтингу найкращих веганських закладів світу

4752 0
Веганське кафе Dogs Like Ducks стало єдиним українським закладом у рейтингу від порталу HappyCow.
фото: Dogs Like Ducks/Facebook

фото: Dogs Like Ducks/Facebook

Львівське веганське кафе Dogs Like Ducks увійшло до рейтингу найкращих веганських закладів у світі за версією спеціалізованого порталу HappyCow та стало єдиним представником від України у цьому списку.

Усього в рейтингу опинився 81 заклад. Його оновлюють щоденно. Станом на 17 листопада, львівське кафе зайняло 51 сходинку. У першу п’ятірку увійшли ресторани Шотландії, Іспанії, Німеччини, Греції та США.

Читайте також: Йогічне печиво та крем-борщ. Де поїсти вегетаріанських страв у Львові

Рейтинг формувався виключно з веганських закладів на основі відгуків користувачів мобільного додатку, сайту та Facebook-сторінки порталу, яким користується приблизно мільйон осіб по всьому світу.

Dogs Like Ducks – львівський заклад веганської та вегетаріанської їжі, що відкрився у травні 2017 року. Спеціалізується на веганських хот-догах


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!