Kalush Orchestra отримає новий кришталевий кубок переможця «Євробачення-2022»

4934 0
Організатори конкурсу вирішили вручити музикантам ще один кубок.
Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

Гурт Kalush Orchestra, який продав свій переможний кришталевий кубок «Євробачення» для потреб української армії, отримає нову статуетку. Про це 30 травня повідомили на офіційній сторінці «Євробачення» в Україні.

Так, 29 травня гурт «Kalush Orchestra» та волонтер Сергій Притула продали кришталевий мікрофон «Євробачення-2022» на благодійному аукціоні. Мікрофон придбали за 900 тисяч доларів. Отримані гроші підуть на комплекс безпілотників PD-2 для ЗСУ.

Читайте також: На благодійному аукціоні за кубок «Євробачення» зібрали 900 тисяч доларів

Найімовірніше, організатори конкурсу, коли дізналися про благодійну мету музикантів, вирішили їм вручити ще один кубок.

Водночас, КилимМен із Kalush Orchestra вирішив продати на аукціоні побачення із собою. Початкова ціна лота – 300 гривень. Кожен наступний крок – 100 грн.

Переможця оберуть 5 червня. Виручені кошти спрямують на укомплектування 77-го батальйону сил ТрО ЗСУ, що знаходиться у одній із гарячих точок на Сході.

Нагадаємо, що гурт «Kalush Orchestra» разом із український громадським діячем та волонтером Сергієм Притулою виставили на аукціон статуетку з «Євробачення» і рожеву панаму фронтмена, у якій він виступав у Турині. За словами волонтера, це  унікальний випадок в історії пісенного конкурсу  уперше цей кубок виставили на аукціон. 29 травня, гурт«Kalush Orchestra» та волонтер Сергій Притула продали кришталевий мікрофон Євробачення-2022 за 900 тисяч доларів на благодійному аукціоні. Кошти зібрали на комплекс безпілотників PD–2 для української армії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!