Kalush Orchestra отримали новий кубок конкурсу Євробачення

996 0
Учасник гурту КилимМен вже готується вирушити з кубком по Україні, щоб кожен охочий міг сфотографуватися з переможним трофеєм.
Фото: EPA/UPG

Фото: EPA/UPG

Kalush Orchestra отримали новий кубок конкурсу Євробачення. Учасник гурту КилимМен вже готується вирушити з ним по містах України, щоб кожен охочий міг сфотографуватися з переможним трофеєм. Про це повідомили на офіційній сторінці пісенного конкурсу у Фейсбуку.

До переліку міст, куди вже зараз планує вирушити учасник Kalush Orchestra – Львів, Івано Франківськ, Київ, Калуш, Чернівці та Вінниця.

Читайте також: Гурт Kalush Orchestra переміг на пісенному конкурсі «Євробачення»

«Після перемоги на Євробаченні-2022 нам хотілося, щоб приз конкурсу також відіграв свою значущу роль для пришвидчення перемоги України у війні. Саме тому, командою Kalush Orchestra було прийнято рішення виставити кришталевий мікрофон на аукціон. Те, що організатори конкурсу спеціально виготовлять для нас копію – стало приємним сюрпризом. Що ж, подумаємо тепер над тим, яку користь новий кубок зможе принести нашій країні, але спершу, хочемо, щоб кожен українець міг сфотографуватися з цим трофеєм. Адже перемога цьогорічна на Євробаченні – це не тільки перемога нашого гурту, а й усієї України», – каже Олег Псюк, лідер Kalush Orchestra.

Нагадаємо, що український гурт «Kalush Orchestra» з піснею «Stefania» цього року здобув перемогу на пісенному конкурсі «Євробачення». Загальний бал від почесного журі країн та глядачів для них становить 631. 10 червня Кабінет міністрів створив організаційний комітет з проведення в Україні у 2023 році пісенного конкурсу «Євробачення». Проте Європейська мовна спілка вирішила, що пісенний конкурс «Євробачення» у 2023 році відбудеться не в Україні. Оскільки представник Великої Британії посів друге місце на конкурсі, то організатори звернулись до них.

Ольга Коваль

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!