Kalush презентували кліп на пісню Stefania, знятий в зруйнованих Бучі та Ірпені

2224 0
Львівщина також є на кадрах кліпу «Stefania», який сьогодні презентував гурт.
фото: моя київщина

фото: моя київщина

Переможці пісенного конкурсу «Євробачення – 2022» від України, гурт «Kalush Orchestra» презентував новий кліп на пісню «Stefania». Його відзняли в зруйнованих містах під Києвом – у Бучі, Ірпені, Гостомелі, що потерпали від російської окупації майже від початку повномасштабного вторгнення. Росіяни вчинили там сотні звірств до того, як ці міста вдалося звільнити українським захисникам та захисницям.

Львівщина також є на кадрах кліпу «Stefania», який сьогодні презентував гурт.

Читайте також: Гурт Кalush Оrchestra переміг на пісенному конкурсі «Євробачення»

Хоча від початку створення композиції соліст «Kalush Orchestra» Олег Псюк присвятив її своїй мамі Стефанії, із початком повномасштабного вторгнення росії «Stefania» стала символом, який уособлює нашу батьківщину, зокрема всіх матерів, які оберігають своїх дітей.

Читайте також: Гурт Kalush відзняв кліп на пісню «Stefania» у львівському Будинку вчених

Нагадаємо, що український гурт «Kalush Orchestra» з піснею «Stefania» цього року здобув перемогу на пісенному конкурс «Євробачення». Загальний бал від почесного журі країн та глядачів для них становить 631. Друге місце посіла Велика Британія, а третє Іспанія.

Під час відкриття фіналу цьогорічного пісенного конкурсу «Євробачення» у Турині створили перформанс, у якому виконали пісню Джона Леннона «Give Peace a Chance», яка вважається «гімном миру». Наприкінці шоу крупним планом показали українські прапори у залі. А після виступу «Kalush Orchestra» закликав світ врятувати «Азовсталь» і Маріуполь. «Help Ukraine, Mariupol, hepl Azovstal! Right now», – вигукнув засновник гурту та соліст Олег Псюк після завершення виступу у фіналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!