Kalush змінить свої костюми та постановку на пісенному конкурсі Євробачення-2022

4117 0
Трансляція пісенного конкурсу відбуватиметься на каналі UA: Культура.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Цього року масштабний пісенний конкурс «Євробачення» відбудеться в Турині, участь у ньому візьмуть 40 країн. Перший півфінал відбудеться 10 травня, другий – 12 травня, а фінал – 14 травня. Україна виступить під №6, а представлятиме нашу країну гурт Kalush Orchestra з піснею Stefania.

«Представлення України на «Євробачення» є важливою участю держави у європейському житті, тож гурт виконує важливу місію щодо популяризації України. Ми змогли організувати ресурси, в тому числі європейські донати, для того, щоб Україна та Kalush Orchestra змогли взяти участь у Євробаченні цього року», – сказав сьогодні на брифінгу у Львові голова Суспільного мовлення Микола Чернотицький.

Читайте також: Попри війну Україна візьме участь в «Євробаченні 2022». Розглядають кілька форматів

Трансляція пісенного шоу відбуватиметься на каналі «Суспільного мовлення» UA: Культура та діджитал-платформах. 

Нещодавно гурт Kalush їздив у промотур. Вони відвідали європейські країни, такі як Ізраїль, Іспанію, Нідерланди, Польщу. У своєму номері гурт відмовилися від спецефектів, а на екрані замість графіки був розміщений великий QR-код, на якому зібрали інформацію про допомогу Україні.

«Зібратися було не просто, довгий час ми репетирували онлайн, адже були у різних містах. Нещодавно їздили в промотур, відвідали декілька країн Європи у межах «Євробачення». У нашому випадку – це був тур в підтримку України. Замість ефектів ми використовували QR-код і збирали гроші на благодійні фонди», – розповів засновник і фронтмен гурту Олег Псюк.

Він також зазначив, що під час виступу на Євробаченні у гурту будуть інші костюми та постановка.

«Панамка залишається рожева. Присутня буде синьо-жовта символіка, костюми будуть відрізнятись на 50%», – додав він.

Антоніна Костик

Відео Дар'ї Кучер


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!