Канадієць у Львові безкоштовно ремонтує техніку для АТО

2454 0
Канадський автомеханік Джон Ющенко приїхав до Львова для того, щоб ремонтувати бойову техніку для української армії. За океаном чоловік залишив родину й роботу.
Фото: aif.ua

Фото: aif.ua

Джон Ющенко – канадієць з українським корінням. Уже місяць у Львові він ремонтує військову техніку, яку незабаром відправлять у зону АТО, повідомляє Zik. Каже, якщо буде потрібно, готовий воювати і на передовій.

«Я не знав, що чекає мене тут. Я попередив свою сім’ю, на всякий випадок, що можу відправитись на фронт. І жінка плакала, і мама переживала, і дочки плакали», – розповідає доброволець з Канади Джон Ющенко.

Колеги по цеху та керівники завзяттям Джона вражені, адже чоловік не просто погодився виконувати тяжку роботу, він працює безкоштовно.

Вже наступного тижня Джон повертається в Канаду, але має намір приїхати в Україну знову.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!