Капітальні ремонти доріг зупинили, однак ямкові продовжаться – Садовий

1409 0
Міський голова наголосив, що Львів має бути проїзним.

Усі заплановані капітальні ремонти доріг у Львові наразі зупинені. Про це повідомив у прямому включенні на своїй сторінці Андрій Садовий. 

«Звичайно, всі заплановані капітальні ремонти ми зупинили, тому що немає на це ресурсів. Всі ресурси, які є, ми використовуємо для життєзабезпечення нашого міста, допомогу армії», – пояснив міський голова. Він також додав, що ямковий ремонт триватиме і надалі. 

Читайте також: На ямковий ремонт у Львові виділять близько 15 млн гривень

«Я дав команду це зробити, тому що Львів має бути проїзним», – зазначив Андрій Садовий.  

Нагадаємо, що цьогоріч у Львові планували низку масштабних реконструкцій вулиць. Зокрема, це стосувалось вулиць Грінченка, Мазепи та Миколайчука, розширення Личаківської на перетині Пасічної. Також у планах було з’єднати трамвайним маршрутом Сихів і Голосківське кладовище та розпочати будівництво вулиці Суботівської.

Надія Жила


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!