Політична реклама

Капітальний ремонт львівських вулиць розпочнеться не раніше травня

1307 0
Цього літа у Львові заплановано провести капітальний ремонт ділянки вул. Городоцької, Коперника, Героїв УПА та пр. Червоної Калини.

За умов сприятливої погодни, можливо розпочнуться ямкові ремонти. Проте капітальні ремонти будуть проводитися у літній період та, можливо, у травні, -  інформує прес-служба Львівської міськради з посиланням на міського голову.

У цьому році планується завершити роботи на вул. Городоцькій, частині вул. Б. Хмельницького, вул. Коперника, закінчити вул. Пекарську. І якщо буде погодження Кабміну, за кошти ЄБРР буде розпочато ремонт вул. Стуса.

Для того, щоб завершити ремонт вул. Пасічної, треба, щоб надійшли гроші від уряду. На сьогодні борг, який не повернула держава – 153 млн грн. Тут є і кошти по вул Пасічній.

До слова, у бюджеті розвитку Львова на 2013 рік також передбачені кошти на капітальний ремонт вул Д.Бортнянського, реконструкцію транспортного вузла на перехресті вул. Городоцької – вул. Т. Шевченка, реконструкцію вул. І. Мечникова (від вул. Пекарської до вул. Личаківської), вул. Героїв УПА, вул. Сихівської, просп. Червоної Калини тощо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!