На правах реклами

Карантин не зупинив. Як змінився готельно-ресторанний комплекс «Чагарі», що біля Львова

3073 0
Зараз готельно-ресторанний комплекс «Чагарі» – це вишуканий заклад і місце для святкування дорослих і дитячих днів народжень, бенкетів, весіль та смачної вечері зі сім’єю чи удвох.

В умовах карантину не працюють не лише стратегії, а й віддалені плани, однак кожен має свої цілі. Адаптуватися до пандемії було важко без виключення всім закладам в Україні, та деякі з них змогли повністю оновитися і залучити клієнтів на рік уперед. 

Поблизу Львова, у селі Липники, розташований затишний ресторан. Нещодавно його реконструювали, і всього за кілька місяців він став улюбленим місцем святкування багатьох львів’ян.

Готельно-ресторанний комплекс «Чагарі» тепер пропонує вишукані страви на різний смак. У ресторані змінилося все: від страв, їхньої подачі, до інтер’єру та екстер’єру. Ви отримуєте відмінне та приязне обслуговування як під час банкетів, так і просто під час відвідування ресторану.

У той час, коли ресторанний бізнес в Україні призупинився через кризу внаслідок Covid-19, у комплексі «Чагарі» вирішили провести ремонт, оновити меню, територію, розробити нову концепцію закладу. 

У готельно-ресторанному комплексі «Чагарі» є два зали – бенкетний і ресторанний, тому кожен охочий може завітати на смачну страву зі своєю другою половинкою чи сім’єю щовечора.

Територія ресторану дуже велика і затишна, можна відпочити в альтанках, зробити гарні фото і облашувати фотозони під будь-який стиль події. Також тут є можливість замовити аніматорів. Крім того, зал оновлювали так, щоб під кожне свято його можна було декорувати по-різному, на смак кожного.

Серед плюсів закладу – унікальний дизайн, зокрема оригінальне декорування стелі. Жоден ресторан Львова не має таких великих розсувних панорамних вікон. Оновлення ресторану перевершили всі очікування. Гості, які зупиняються тут дорогою до Карпат, хвалять банош, бограч, а ті, що подорожували по Азії чи Індонезії, приємно дивуються смаку супу «Том ям».

На досягнутому ресторатори не зупиняються, у задумах тепер – подальша розбудова комплексу.

Добратися до ресторану дуже легко. Готельно-ресторанний комплекс «Чагарі» розташований у селі Липники, на вулиці Стрийській, 111 (тепер це вул. Миколи – Олега Паньківа 64). Двері закладу для всіх відвідувачів відчинені від 11.00 до 23.00 вечора. Детальніше про роботу ресторану читайте на сайті, а також на сторінці у Фейсбук та на Instagram.

 Софія Шавранська

Фото Готельно-ресторанного комплексу «Чагарі» 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!