Карантин у Львові. Як живе місто. Фоторепортаж

6831 0
Вчора, 16 березня міська комісія ТЕБ та НС вирішила закрити усі торгові мережі, окрім аптек та продуктових магазинів, а також ввела ще низку обмежень на час карантину. Tvoemisto.tv пропонує подивитися, чим живе місто
Фото Марії Стахів

Фото Марії Стахів

Сьогодні у Львові все має працювати в обмеженому режимі: закрито всі торгові мережі, окрім аптек та продуктових магазинів, їжу можна замовити з доставкою, а все, що можливо, переводять в онлайн. 

Читайте також: Коронавірус та карантин в Україні. Оперативна інформація в один клік

Кабінет міністрів на своєму засіданні вирішив тимчасово припинити залізничні, авіаційні та автобусні міжміські та міжобласні пасажирські перевезення в Україні. 

Міські перевезення можуть виконувати, якщо в салоні їдуть не більше 10 осіб, натомість особистим транспортом можна користуватись без обмежень. Відсьогодні на всій території Україні заборонені будь-які масові заходи за участі понад 10 осіб.

Центр Львова незвично безлюдний, але життя триває.

Банки працюють у спеціальному режимі, одночасно у приміщенні може перебувати обмежена кількість осіб, тому утворюються черги на вулицях.

У чергах до аптек дотримуються дистанції.

Чим ближче до центру, тим більше людей на зупинках.

Деякі крамниці зачиняються...

... деякі працюють в особливому режимі.

Аптеки одразу повідомляють важливу інформацію.

Бережіть себе, мийте руки з милом та залишайтеся вдома, якщо маєте таку можливість.

Фото Марії Стахів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!