Карантин у школах Львова продовжили. Доповнено

13348 0
У львівських школах призупинили навчальний процес до 30-го грудня.
фото: ua-reporter.com

фото: ua-reporter.com

Від понеділка, 26-го грудня, до п’ятниці, 30-го грудня, у школах призупинено навчання. Дошкільні навчальні заклади міста працюватимуть у звичному режимі.

Рішення продовжити карантин у школах Львова ще на тиждень прийняли сьогодні, 23-го грудня, на позачерговому засіданні комісії техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій щодо розгляду питання про тимчасове призупинення навчання у загальноосвітніх навчальних закладах Львова. Цю інформацію Tvoemisto.tv підтвердили у прес-службі Львівської міської ради.

Читайте також: Як ефективно лікувати грип. Інфографіка від МОЗ

«Якщо за минулий тиждень було зареєстровано 8,5 тис. випадків захворювань на ГРЗ, то цього тижня зареєстровано 10 тис. випадків. Звісно ж домінуючими серед них – це захворювання серед дітей», – зазначив Володимир Зуб, начальник управління охорони здоров’я ЛМР.

За його словами, інтенсивний показник зріс, він вдвічі перевищує епідпоріг. Більшість усіх зареєстрованих випадків – діти у віці від 5 до 17 років.

«Враховуючи погодні умови, враховуючи таку динаміку захворюваності і динаміку показників, комісією прийнято рішення продовжити тимчасове припинення навчання у навчальних закладах», – додав Володимир Зуб.

Читайте також: Як вберегтися від грипу. 3 поради від лікарів

Інтенсивний показник становить 1337.4 на 100 тис. населення при епідпорозі 620.21, отже реєструється перевищення епідпорогу серед населення м. Львова на 53.6%, серед дітей 0-4 років – на 35.8 %, 5-14 років – на 57.3 %, 15-17 років – на 63.4 %.

Додамо, карантин у Львові оголосили 20-го грудня. Попередньо планували, що навчання призупинять до п’ятниці, 23-го грудня. У дошкільних навчальних закладах Львова карантину не оголошували.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!