Карантин в Україні продовжать до 31 серпня

4763 0
На думку прем’єр-міністра, адаптивний карантин дозволяє контролювати рівень захворюваності в Україні.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

Кабінет міністрів продовжить адаптивний карантин до 31 серпня. Про це на засіданні уряду 22 липня сказав прем’єр-міністр Денис Шмигаль

«Сьогодні в нас на порядку денному планується продовження адаптивного карантину в Україні до 31 серпня», – сказав Денис Шмигаль.

Він додав, зазначив, що адаптивний підхід на регіональному рівні довів свою ефективність і дозволяє контролювати рівень захворюваності в Україні. Раніше продовження адаптивного карантину анонсував міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Читайте також: Чи безпечно їхати туристам до Львова і на Львівщину

Нагадаємо, що карантин в Україні через пандемію Covid-19 запровадили 12 березня. 11 травня карантин послабили, зокрема у Львові дозволили відкрити парки, сквери та літні майданчики ресторанів. А з 12 травня відкрили перукарні та салони краси. 15 травня в місті дозволили роботу візових центрів та магазинів з одягом, білизною, взуттям, а також продовольчих ринків.

У липні у Львові дозволили відкрити зали ресторанів, роботу фітнес-центрів, курортів і дитсадків. А також відкрили кінотеатри, театри й дозволили масові заходи.

За останню добу в Україні зафіксували 829 випадків коронавірусу, а у Львові та області – 124 нові випадки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!