Карантин в Україні продовжили до 31 жовтня

3173 0
Таке рішення сьогодні ухвалив уряд.
Photo by Michał Turkiewicz on Unsplash

Photo by Michał Turkiewicz on Unsplash

Карантинні обмеження через пандемію Covid-19 триватимуть в Україні до 31 жовтня. Відповідне рішення сьогодні, 26 серпня, ухвалив Кабінет міністрів.

Нагадаємо, що із 1 серпня в Україні діють нові правила адаптивного карантину: Державна комісія з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій ділить Україну на зони епіднебезпеки: зелену, жовту, помаранчеву, червону. Раніше рішення про послаблення обмежень могли ухвалювати обласні комісії з питань ТЕБ і НС, але тепер вони втратили цю функцію.

Додамо, що під час сьогоднішнього засідання уряд посилив карантинні обмеження у зеленій зоні. Львівщина ж перебуває у помаранчевій зоні небезпеки.

Нагадаємо, що карантин в Україні через пандемію Covid-19 запровадили 12 березня. 11 травня карантин послабили, зокрема у Львові дозволили відкрити парки, сквери та літні майданчики ресторанів. А з 12 травня відкрили перукарні та салони краси. 15 травня в місті дозволили роботу візових центрів та магазинів з одягом, білизною, взуттям, а також продовольчих ринків. Пізніше запрацював транспорт і дитсадки, а також-фітнес-центри і басейни.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!