Карантин в Україні продовжили до жовтня

1767 0
Адаптивний карантин продовжили через зростання кількості госпіталізацій і важких хворих на коронавірус.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Уряд продовжує адаптивний карантин та режим надзвичайної ситуації до 1 жовтня 2021 року. Про це в своєму телеграм-каналі повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

«Поточна епідемічна ситуація контрольована, але фахівці починають фіксувати перші негативні тенденції щодо збільшення госпіталізацій з коронавірусом. Уряд готує лікарні, а кількість ліжок з підведеним киснем наразі складає майже 100%», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Львівські медики, які пішли від нас через коронавірус. Фото, спогади

Крім того, за його словами, окремо закупили 15 тисяч кисневих концентраторів, які дозволять лікувати українців на амбулаторному етапі.

Нагадаємо, що, за висновками дослідників Киїівської школи економіки, уже 20 українських областей демонструють зростання рівня шпиталізації інфікованих Covid-19, що свідчить про можливий спалах вже упродовж наступних двох тижнів. За рівнем захворюваності серед великих європейських країн Україна продовжує перебувати на звичній 13-й позначці. Детальніше дізнавайтеся за посиланням.

 


 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!