Сьогодні «Карпати» зійдуться у поєдинку з «Любомиром»

1278 0
Тvoemisto.tv буде вести стрім наживо зі стадіону «Україна» після початку другого тайму.
Фото: «Карпати» Львів

Фото: «Карпати» Львів

До завершення першого кола Чемпіонату України з футболу львівські «Карпати» проведуть ще два матчі на домашньому стадіоні «Україна». У понеділок, 11 жовтня, о 19:00, відбудеться зустріч з дебютантом ліги – командою «Любомир», Ставище (Київська область). Тvoemisto.tv буде вести стрім наживо зі стадіону.

Підопічні Андрія Тлумака у попередньому турі в гостях здолали одного з претендентів на підвищення у класі «Епіцентр» (Дунаївці) 1:0. Це була шоста поспіль перемога «зелено-білих». І команда впевнено розмістилася на другому місці турнірної таблиці.

Натомість, «Любомир» дав серйозний бій одному з лідерів «Діназу» (Вишгород), поступившись з рахунком 2:3. І хоча «Любомир», ще не перемагав у цьому сезоні, досвід показує, що усі суперники «Карпат» з особливою мотивацією виходять на поєдинки про «Левів».

Тож «Карпати» закликають львів’ян прийти і підтримати команду у цьому поєдинку.

Квитки на поєдинок між «Карпатами» та «Любомиром» можна буде придбати онлайн на gastroli.ua або офіційному сайті команди. Також вони продаватимуться у день матчу на стадіоні «Україна».

Уболівальників закликають купувати квитки онлайн, щоб уникнути черг і заощадити власні кошти. Вартість квитків при купівлі в інтернеті та касах gastroli.ua у Львові становитиме 30 і 50 грн. За годину до початку матчу ціна квитка змінюється: і онлайн, і у касах стадіону «Україна» вона становитиме 50 і 70 грн.

Партнерська публікація



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!