«Карпати» не зуміли в першому матчі обіграти одеський «Чорноморець». Відео

1542 0
У першому офіційному матчі в 2016 році львівські «Карпати» не зуміли в Одесі обіграти місцевий «Чорноморець».
Фото: ФК «Карпати»

Фото: ФК «Карпати»

У стартовому складі тренер «Карпат» Володимир Безуб’як випустив одразу трьох новачків, які приєдналися до команди під час зимової перерви. Це Гегам Кадимян, Євген Неплях та Густаво Бланко-Лещук. Двоє останніх якраз і мали можливість відзначитися в цьому матчі у воротах суперника. Однак спочатку «Карпати» самі мало не пропустили, коли на 4 хв. матчу гравець господарів Владислав Кабаєв пройшов захист «зелено-білих» та потужно пробив в кут воріт. Роман Мисак на цей удар зреагував.

Читайте також: Нігерія, Аргентина, Вірменія та Львів: «Карпати» поповнились новими гравцями

У відповідь «Карпати» небезпечно двічі виконали штрафний удар. Спочатку після удару Євгена Непляха м’яч опустився на сітку воріт вже за межами поля, а іншого разу після подачі від Артура Карнози аргентино-українець Густаво Бланко-Лещук пробив поруч зі стійкою воріт.

В другому таймі «зелено-білі» мали ще не одну можливість забити гол і вийти вперед. Все той же Бланко-Лещук пробивав по воротах після подачі з флангу, та м’яч знову розминувся з рамкою воріт.

Читайте також: У якій формі можуть виступати львівські «Карпати». Фото

Амбросій Чачуа, який вийшов на заміну. Мав найбільш реальну можливість відзначитися. Однак півзахисник пробив вище воріт в моменті, коли перед ним залишався лише один воротар.

Відтак матч так і завершився без забитих голів. Після 17 туру львів’яни набрали 22 очка та розмістилися на 7 місці.

Наступними суперниками «зелено-білих» будуть київське «Динамо» та дніпропетровське «Дніпро». Матчі відбудуться у Львові на «Арені Львів» 11 та 20 березня відповідно.

Чорноморець - Карпати 0:0

Чорноморець: Безрук, Данченко, Матеус, Мартиненко, Кабаєв, Куценко, Татарков (Сільвіо, 86), Філімонов, Хобленко (Барілко, 80), Ковалець (Мурашов, 82), Азацький

Карпати: Мисак, Мірошниченко, Кадимян, Пластун, Бланко Лещук, Неплях (Худобяк, 37), Голодюк, Карноза (Чачуа, 76), Костевич, Ксьонз (Окечукву, 81), Гітченко

Попередження: Хобленко, Кабаєв, Барилко - Костевич, Голодюк

 

Підготував Ігор Саджениця

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!