Карпати перемогли Любомир. Це вже сьома перемога зелено-білих

1071 0
Це сьома перемога львівського клубу у Другій лізі.
Фото: ФК Карпати, Денис Кожанов

Фото: ФК Карпати, Денис Кожанов

Сьогодні, 11 жовтня, відбувся матч «Карпат» з «Любомиром», у якому львівський клуб здобув перемогу з рахунком 2:0. Це вже сьома перемога львів’ян у сезоні. 

Рахунок відкрив Валерій Болденков на 20-ій хвилині, який замкнув навіс Дениса Кожанова зі штрафного. «Любомир» не зміг нав'язати серйозну боротьбу львів’янам та пропустив другий гол уже після першого тайму.

Додамо, що це вже сьома перемога «Карпат» з 12 матчів, а поступилися вони лише «Діназу» та черкаському ЛНЗ.

Нагадаємо, що підопічні Андрія Тлумака у попередньому турі в гостях здолали одного з претендентів на підвищення у класі «Епіцентр» (Дунаївці) 1:0. Це була шоста поспіль перемога «зелено-білих». І команда впевнено розмістилася на другому місці турнірної таблиці.

Натомість, «Любомир» дав серйозний бій одному з лідерів «Діназу» (Вишгород), поступившись з рахунком 2:3. І хоча «Любомир», ще не перемагав у цьому сезоні, досвід показує, що усі суперники «Карпат» з особливою мотивацією виходять на поєдинки про «Левів».

 

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!