Політична реклама

"Карпати" почнуть підготовку до сезону з новим тренером

1166 0
Сьогодні, 16 червня, футболісти львівських "Карпат" пройдуть медогляд і розпочнуть підготовку до чергового сезону.
Фото: zik.ua

Фото: zik.ua

А перед цим їм повинні представити нового головного тренера - Ігора Йовічевіча, який на посаді наставника команди змінив Олександра Севідова, з посиланням на видання "Команда" пише dynamo.kiev.ua.

Хорватський фахівець добре знайомий львівським футболістам: останнім часом цей тренер очолював молодіжний та юніорський склади "Карпат".

Додамо, що відновлювальний збір "зелено-білі" проведуть на заміській тренувальній базі в Брюховичах, а потім планують відбути до Польщі, де зіграють чотири спаринги – перший вже 5 липня – з "Краковією".

Йовічевіч не має PRO-диплому, але така тренерська ліцензія є у Юрія Дячука-Ставицького. З чуток саме Дячук-Ставицький і Безуб'як будуть допомагати новому тренеру "Карпат".

На офіційному сайті "Карпат" поки ніяких повідомлень з цього приводу немає. Офіційне представлення хорватського фахівця, швидше за все, відбудеться на початку наступного тижня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!