«Карпати» повертаються на «Арену Львів»

2118 0
Сьогодні, 25 лютого, генеральний директор ФК «Карпати» Юрій Дячук-Ставицький та директор стадіону «Арена Львів» Денис Ринський підписали офіційну угоду. Договір про оренду львівським клубом стадіону розрахований до завершення сезону і передбачає проведення 5 матчів у Прем'єр-лізі. Про це повідомляють на офіційному сайті футбольного клубу.
фото: fckarpaty.lviv.ua

фото: fckarpaty.lviv.ua

Гендиректор львівського клубу Юрій Дячук-Ставицький розповів, що ФК «Карпати» повертаються на «Арену Львів» з прицілом грати у наступному сезоні в Лізі Європи, а для цього клуб повинен виступати на арені, яка відповідає вимогам УЄФА. Тому після завершення поточного сезону клуб розраховує продовжити договір з «Ареною Львів».

Ціна оренди чаші стадіону для одного матчу коштуватиме ФК «Карпати» ₴161 тис. Ця сума є дещо меншою, аніж для інших команд (₴200 тис.), оскільки «зелено-білі» не проводитимуть передматчевих тренувань на «Арені Львів»,  – пише zaxid.net.

Перший матч на «Арені Львів» львів'яни проведуть вже 11 березня проти київського «Динамо». У поточному сезоні ФК «Карпати» проведуть на «Арені Львів» п'ять поєдинків Прем'єр-ліги – із «Динамо» (11 березня), з «Дніпром» (20 березня), із «Олександрією» (9 квітня), з «Говерлою» (23 квітня) та із «Шахтарем» (7 травня).

Нагадаємо, нещодавно у Львові донецький «Шахтар» першим відкривав футбольний рік серед українських команд і зіграв із німецьким «Шальке» внічию.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!