«Карпати» розгромили черкаське «Дніпро»

1207 0
«Леви» здобули впевнену перемогу з рахунком 5:1.
Фото: Футбол 24

Фото: Футбол 24

Футбольний клуб «Карпати» здолав суперника – черкаське «Дніпро». У 18-му турі другої ліги «леви» перемогли з рахунком 5:1. Голи забили гравці львівського клубу Кожанов, Шостка, Чачуа, Ткачук, Гуменюк.

Читайте також: Львівські «Карпати» презентували нову форму та назвали титульного спонсора

Після 17-ти турів «Карпати» лідирували в таблиці з перемогою у 10 матчах. Однак перемога «Діназа» дозволила команді з Вишгорода обійти зелено-білих. Тому «левам» потрібно було виграти, щоб повернутися на першу сходинку.

У результаті «Карпати» набрали 42 очки та знову стали лідером в групі А.

Натомість «Дніпро» має 14 очок.

Нагадаємо, «Карпати» після перемоги над «Рубіконом» очолили групу «А» Другої ліги. Підопічні Андрія Тлумака десять матчів поспіль перемагають. Слід відзначити капітана львівської команди Дениса Кожанова на рахунку якого 8 забитих м’ячів та 10 результативних передач.

Напередодні гри команда зібралась на «Верхніх полях» стадіону «Україна» та провела інтенсивне заняття. Спочатку хлопці виконали розминку, яка включала в себе координаційні вправи. Тим часом, голкіпери займались разом із Богданом Стронціцьким. Згодом футболісти працювали над короткими передачами в один-два дотики.

Переглядайте матч у трансляції Tvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!