«Карпати» виходять із карантину після коронавірусу, але частково

2218 0
Вісім гравців футбольного клубу ще продовжують хворіти.
Фото: УП

Фото: УП

Львівський футбольний клуб «Карпати» оголосив про вихід з карантину та початок тренувань для підготовки до матчу з ФК «Олімпік». Про це ідеться на фейсбук-сторінці клубу.

Утім ще 8 футболістів та 5 працівників ФК «Карпати», за результатами проведених ПЛР-тестів, все ще мають ознаки коронавірусу і залишаються на самоізоляції.

«Гострі симптоми у інфікованих відсутні, за винятком втрати смаку і нюху. Усі футболісти перебувають вдома та регулярно звітують про стан свого здоров’я», – кажуть в клубі.

Читайте також: Петро Димінський продав свою частину ФК «Карпати» Олегу Смалійчуку

Ще троє працівників клубу – старшого віку – перебувають в лікарнях та отримують всю необхідну медичну допомогу. Їхній стан стабільно задовільний, спостерігається покращення.

«Команда розпочне тренувальний процес з усіма здоровими гравцями, у тому числі із великою групою зовсім юних карпатівців. Підготовка до відновлення сезону відбуватиметься виключно у закритому режимі, без допуску будь-яких сторонніх осіб», – ідеться в повідомленні клубу.

Нагадаємо, 1 червня стало відомо, що на коронавірус захворіли 25 гравців ФК «Карпати» та персонал клубу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!