«Карта Львова і карта Росії не можуть стояти поруч», – консул про випадок на кордоні

2456 0
Карту Росії поруч з картою Львова на вітрині на пункті пропуску Гребенне сфотографував почесний Консул Республіки Корея Владислав Ртіщев.
Фото:Vladyslav Rtishchev

Фото:Vladyslav Rtishchev

На пункті пропуску Гребенне, що на кордоні з Польщею, організація, яка продає страховки на автомобілі, на вітрині розмістила карту Львова і карту Росії поруч. Фото з картами на своїй сторінці у Фейсбуку розмістив почесний Консул Республіки Корея Владислав Ртіщев. У коментарі Тvoemisto.tv консул каже, що ці карти на вітрині – зневага до війни в Україні.

«Учора ввечері я повертався після важких переговорів з владою Жешува і Любліна про постачання бронежилетів і касок до України. В установі, яка називається Odessa finance Mateusz Hrebenne, де можна придбати страхування на авто, «зелену» карту, я помітив на вітрині карту Росії, яка стояла поруч із картою Львова. Зробив їм зауваження, мовляв, що ж ви робите. Польський прикордонник, також звернув їм на це увагу, але у відповідь нам лише усміхнулися. Це зневага до війни в Україні. Вони не солідарні, вони цим показують, що представляють ворога на своїй території. Це принципово, так бути не може», – каже почесний Консул Республіки Корея Владислав Ртіщев.

Читайте також: Над Київщиною збили російський літак Іл-76 із десантом

Нагадаємо, 21 лютого президент Росії Володимир Путін після визнання так званих «Л/ДНР» підписав указ про введення російських військ на окупований Донбас. А 24 лютого Росія почала повномасштабне вторгнення в Україну, обстрілюючи мирне населення. 

Вікторія Савіцька


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!