Карта непроїзних доріг Львова. Повний перелік

4919 0
Ремонтні роботи зараз тривають одразу на кількох вулицях міста. Через це для руху транспорту закритий ряд доріг. Tvoemisto.tv пропонує їх перелік.
фото: lviv.depo.ua, val.ua, tsn.ua

фото: lviv.depo.ua, val.ua, tsn.ua

Вул. Зелена

На ділянці вул. Зелена, 40-42 ремонтують каналізаційний випуск. Роботи триватимуть 1 та 2 серпня до 20:00. У зв’язку з цим, впродовж вказаного часу тролейбуси №25 курсують з вул. Стрийської до пл. Петрушевича та у зворотному напрямку.

Детальну схему курсування транспорту можна переглянути за посиланням.

Вул. Мечникова

Ремонт вулиці Мечникова має закінчитися восени. За інформацією головного інженера ЛКП «Львівелектротранс» Володимира Коваліва, на час виконання ремонтних робіт трамваї №7 курсуватимуть на вул. Пасічну.  Загалом, вул. Мечникова ремонтуватимуть на ділянці від вул. Личаківської до вул. Пекарської. Зазначимо, ремонт цієї вулиці мав закінчитися. Утім, через складнощі зі скальним ґрунтом та неможливістю будівництва дороги над існуючим каналізаційним колектором, кінцевий термін здачі робіт перенесли.

Проспект Червоної Калини

Ділянка від просп. Червоної Калини, 1 до вул. Навроцького у Львові буде закрита для проїзду до 24 грудня. Наразі об’їзд здійснюється, згідно з тимчасовою схемою організації дорожнього руху. Нагадаємо, проспект закрили на ремонт 14 липня.

Переглянути повне зображення можна тут.

Вул. Київська і Русових

Ремонт вулиць Київської (від вул. Чупринки до вул Коновальця) та Русових (від вул. Коновальця до вул. Бандери) почали 13 липня. Тут міська влада планує замінити бруківку, відремонтувати водопровід, каналізацію тощо. Завершити роботи спеціалісти мають у листопаді. На час ремонту обидві вулиці перекриті для проїзду транспорту. Утім, на рух громадського транспорту це не вплине. Трамваї курсують за іншими маршрутами через ремонт сусідніх вулиць.

Вул. Котляревського – Нечуя-Левицького

Вулиці Котляревського – Нечуя-Левицького закрили на ремонт 30 червня для прокладання нової трамвайної колії. У зв’язку з цим, трамвайних маршрут №1 курує по вул. С.Бандери – Дорошенка – Підвальній – І.Франка – Вітовського -  Сахарова – Кн. Ольги і до Аквапарку. Трамвайні маршрути №9 та №11 на час проведення робіт не курсуватимуть взагалі. Також на маршрут пустили додатковий трамвай №6а, який курсує від вул.Липинського (кінцева шістки) до церкви Св.Анни.

Схему руху транспорту можна подивитися тут.

Вул. Садова

Тут ремонтні роботи почалися 30 червня. На вулиці прокладають асфальтобетонне покриття з розширенням до 7 м та з орієнтовно 80 паркомісцями. Оскільки По вул.Садовій громадський транспорт не курсує, серйозних змін по організації дорожнього руху тут немає.

Переглянути нову схему руху по Садовій можна за посиланням.

Вул. Богданівська

На цій вулиці з 30 липня почали класти асфальтобетонне покриття. За словами начальника відділу капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР Романа Заріцького, ремонт розрахований на два роки. Міському бюджету він обійшовся у 56 млн. грн.

«По вул.Богданівській курсують міські маршрути №19 та №39. Маршрут №19 буде оминати закриту ділянку дороги по вул. Старознесенській, по Польовій і виїжджати на вул. Пластову і далі за своїм маршрутом. Маршрут №39 не доїжджає до вул. Гайдучка, розвертається, там – тимчасова кінцева зупинка», - зазначає начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир. По вул. Старознесенській обмежений рух великовантажного транспорту.

Детальну схему проїзду по вул. Богданівській можна переглянути тут.

Вул. Городоцька

Із 1 червня, у Львові на вулиці Городоцькій, 166 розпочалися аварійно-відновлювальні роботи на шляхопроводі. До 14 жовтня цього року рух транспорту тут буде заборонений.

За інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, на час проведення робіт міські автобуси №11, 13, 18 та 23 курсуватимуть по вулиці Кондукторській, у зворотному напрямку – до центру міста – по вул.Окружній; маршрути №№ 28 та 32 – по вул.Народній, у зворотному напрямку – до центру міста – по вул.Окружній.

Тролейбусний маршрут №7 до закінчення ремонтних робіт не курсуватиме.

Зазначимо, у процесі ремонтних робіт розширять проїзну частину дороги до 4-х смуг на вулиці Городоцькій на ділянці від Хлібзаводу до вулиці Сяйво.

Вул. Медова

Рух транспорту цієї вулицею буде перекритий до 1 жовтня. Наразі тут замінюють дорожнє покриття та тротуари.

Як буде рухатися транспорт, можна подивтися тут.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!