Політична реклама

Каруселі у львівському Парку культури запрацюють 30 березня. Ціни - старі

3350 0
У львівському Парку культури ім. Б.Хмельницького усі 14 атракціонів запрацюють у п`ятницю, 30 березня. Зараз їх перевіряють експерти. І поки, запевняють, жодних неполадок не знайшли. Каруселі справні, колесо огляду – теж, а гойдалки ще потрібно пофарбувати.

«Йде підготовка до нового сезону. Ми закріпляємо усі двигунчики, а потім буде їх обкатка», - розповів журналістам оператор атракціону Петро Тимошик.

Головний інженер Західного експертно-технічний центр Ярослава Макар прокоментував: «На момент обстеження атракціони є в нормальному працездатному стані, і можуть експлуатуватися».

Каруселі в Парку культури перевіряють раз на рік - перед відкриттям сезону. Але це ще не всі експертні висновки. Згодом атракціони мають перевірити на міцність металу. Головний інженер Парку культури Ігор Качмар повідомив: «Періодично проводиться ще діагностика металу на довговічність».

Львівські каруселі працюють вже 20-й рік. Але місцевий інженер переконує – вони прослужать ще 20 років. Поповнити парк новими гойдалками дирекція не має можливості, адже фінансування мізерне, а на квитках стільки не заробиш.

Директор Парку культури Олег Мазяр повідомив: «Цінова політика залишається такою, як була минулого року. Я думаю, упродовж 2012 року ми її змінювати не будемо. Ми розуміємо, що люди в нас не дуже багато заробляють».

Найдорожчий атракціон – «машинки» - 14 гривень. Решта по 6-8 гривень, а катання на дитячих кониках та карусельках коштуватиме 5 гривень.

Джерело: ZAXID.NET
ТЕГИ: розваги

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!