Політична реклама

Катання на ковзанах корисне для здоров'я

2881 0
Катання на ковзанах — це не тільки весела зимова забава, але і відмінний спосіб зміцнити здоров‘я.

Перш за все, катання на ковзанах добре тренує та розтягує м’язи. Зростає загальна гнучкість організму, а завдяки спалюванню калорій змінюється загальний вигляд тіла. Поліпшується координація рухів. 20-30 хвилин щоденного катання на ковзанах допомагає організму стати фізично витривалішим та знизить ризик серцевих нападів.

Крім того, такий вид спорту допомагає досягти кращої фізичної форми і підвищити імунітет. Катання на ковзанах мінімізує розвиток депресивних настроїв і знижує стрес.

Рухова активність під час катання допомагає нашому тілу знизити рівень гормону стресу — кортизолу та пробудити від сну корисні ендорфіни. Концентрація на техніці виконання окремих вправ допомагає відволіктися від поганих переживань і повністю відпустити думки.

Після такого відпочинку мозок починає працювати набагато ефективніше, і ти відразу починаєш знаходити відповіді на невирішені питання.

Джерело: vkurse.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!