Катаючись Львовом, велосипедисти зібрали 20 тис. грн для дітей з «Джерела»

1807 0
Дитячому навчально-реабілітаційному центру «Джерело» передали понад 20 тис. грн. Саме таку суму зібрали користувачі благодійного велопрокату у Львові. Майже півтори тисячі велолюбителів скористались благодійним велопрокатом від «МТС Україна» - відправивши SMS на короткий номер, можна було взяти на прокат велосипед за найнижчими в Україні цінами.

Другий сезон благодійного велопрокату, завдяки якому можна було не лише насолодитись велопрогулянками Львовом, а й допомогти дітям з особливими потребами, якими опікується НРЦ «Джерело» функціонував з 1 травня до 1 жовтня. Вперше в Україні благодійний велопрокат стартував у Львові минулого року і працював з 22 липня до 1 листопада. Ініціатором проекту виступив оператор «МТС Україна», велопрокат діяв за підтримки Львівської міської ради. Партнером проекту виступила всеукраїнська мережа veliki.ua.

Година катання на велосипеді «від МТС» коштувала всього 5 грн, дві години – 8 грн, а три години – 10 грн.

Кошти, зібрані від благодійного велопрокату цьогоріч, будуть спрямовані на щоденне перевезення спеціально обладнаними мікроавтобусами дітей з важкими фізичними особливостями, які пересуваються на допоміжних засобах.

«Спільнота «Джерела» багато чим завдячує надійним партнерам, які підтримують нас у ці нелегкі часи. Такі творчі і корисні речі, як наприклад, благодійний велопрокат, допомагають щодня змінювати якість життя дітей та родин у яких вони народжуються, дають їм шанс на краще майбутнє. Зараз ми усі переживаємо час змін та боротьби за гідне життя. Уже багато років ми боремось щодня за гідне життя кожної дитини,  і приємно, що робимо це не одні. Щасливі усмішки дітей, їхні успіхи, однозначно вартують наших зусиль. Партнерство з «МТС Україна» вселяє віру в те, що соціально відповідальному бізнесу у співпраці з небайдужими громадянанми під силу побудувати справді успішну країну», – говорить Анна Гайдучок, директор дитячого навчально-реабілітаційного центру «Джерело».

Минулого року кошти, зібрані від благодійного велопрокату (близько 20 тис. грн, – ред.), використали на створення ресурсної кімнати, оснащеної комп’ютером, ламінаторами, кольоровими ксероксами, що дозволяє забезпечувати дітей відповідним матеріалом для навчання та розвитку.

®


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!