Політична реклама

Кава-лате сприяє ожирінню

2025 0
Лате, що є традиційним для багатьох видів сніданку, за калорійністю перевершує чашку звичайного напою в чотири рази.

Річ в тім, що основними інгредієнтами лате є молоко та цукор,які підвищують калорійність напою. Те, що винуватцем зайвої ваги у людей є саме кава, дослідники виявили, коли почали шукати причину проблем із вагою у людей, що уважно стежать за своєю дієтою.

 Вчені побачили, що причиною зайвих кілограмів є щоденна чашка кави-лате, якій особливий смак додає жирне молоко. Якщо в день випивати більше однієї чашки, то спалити отримані калорії стає зовсім проблематично.

Для порівняння, в чашці класичного лате міститься 153-250 калорій, тоді як у чашці звичайної чорної кави їх лише 35. Проведене дослідження денного раціону у 2000 дорослих та підлітків з Великобританії продемонструвало, що лате п'ють навіть люди, що стежать за своїм раціоном і намагаються не використовувати в їжу продукти з великим вмістом цукру.

Джерело: ВКурсе 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!