«Казка на білих лапах». Оксана Муха презентувала різдвяну «Колискову». Відео

10679 0
Колядка стала частиною масштабного проєкту «Кришталеві візерунки» та частиною соціального проєкту «Казка на білих лапах».
Фото: Оксана Муха

Фото: Оксана Муха

Напередодні новорічно-різдвяних свят переможниця телепроєкту «Голос країни-9» Оксана Муха представила святкову пісенну прем’єру – сучасну колядку «Колискова». 

Читайте також:Оксана Муха презентувала містичний кліп у новому стилі. Відео

Сучасна колядка «Колискова» (слова: Олекса Стефанович, музика: Ярослав Нудик) у виконанні Оксани Мухи стала частиною масштабного проєкту «Кришталеві візерунки» від ресурсу MVUA, який зібрав і сформував збірку нових «зимових» україномовних композицій.

До релізу увійшли два десятки пісень від виконавців з усієї України – Києва, Одеси, Луцька, Дніпра, Вінниці, Полтави, Хмельницького та Львова. Крім того, «Колискова» є частиною соціального проекту «Казка на білих лапах», у рамках якого знаменита вокальна формація «Піккардійська Терція» заспівала із талановитими незрячими дітьми з усієї України. 

Оксана Муха також анонсувала два «Зимові концерти» у рідному Львові, які відбудуться у понеділок, 4 січня 2021 року, у Національному театрі ім. М. Заньковецької.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!