Політична реклама

Кефір та чорницю найкорисніше їсти на ніч

3085 0
Ви не можете заснути на голодний шлунок, але наїдатися перед сном небезпечно для фігури... Є кілька здорових закусок, якими можна перекусити перед сном без ризику для фігури, а тільки з користю для організму.

Про це пише видання "ВКурсе".

1. Кефір та чорниця. Більшість розвантажувальних днів і дієт радять перед сном пити кефір, але тільки без жиру. У цьому дуже корисний кисломолочний продукт містить мало калорій, проте дуже багато корисних речовин.

2. Фісташки. Різні горішки дуже корисні для організму. Щоб відчути себе ситим досить з’їсти невелику жменю фісташок, в яких дуже багато поживних речовин і вітамінів. Крім того, горішки покращують сон.

3. Вівсянка. Якщо ми звикли їсти кашу вранці, то змініть свої звички і їжте вівсянку на ніч. Вівсянка швидко та надовго насичує і не створює тяжкості в шлунку і містить дуже мало калорій, проте багато корисних речовин.

4. Банани. Банани містять магній, а також гормони, що розслабляють м‘язи. З’їдений на ніч банан краще, ніж ромашковий чай заспокоїть нерви і подарує спокійний сон.

5. Сир. Відмінний варіант для пізньої вечері — свіжий сир. Для нічного харчування краще підійде сир середньої жирності — 5% або 9%. А ось жирний сир або зовсім знежирений для нічного перекушування не годиться.

Оптимальна порція для нічного перекушування — 100 гр сиру — саме такої кількості цього кисломолочного продукту достатньо, щоб відчути себе ситим і готовим до сну.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!