Керівник Львівської митниці звільнився

3182 0
Левко Прокіпчук назвав звільнення умовою переговорів із активістами.
Фото: vbusk.com

Фото: vbusk.com

Керівник Львівської митниці ДФС Левко Прокіпчук написав заяву на звільнення за згодою сторін. Відповідне відео опублікував на своїй сторінці у Facebook активіст ГО «Рабів до раю не пускають» Іван Спринський.

Читайте також: Активісти влаштували пікет під Львівською митницею. Чого вимагають

Таке рішення стало результатом чергового пікету активістів під будівлею Львівської митниці. За словами Івана Спринського, після задоволення заяви Левка Прокіпчука, на Львівщині мають оголосити відкритий конкурс на посаду очільника митниці.

У коментарі Zaxid.net Левко Прокіпчук підтвердив своє звільнення та назвав його умовою переговорів із активістами, зокрема зі Спринським.

«Це правда, я написав заяву на звільнення. Чи було прийняте це рішення під тиском – я не хочу говорити. Чи задовільнять цю заяву у Києві – це вже інше питання. Але ці активісти принаймні дадуть працювати митниці, вони обіцяли, що протягом місяця не перешкоджатимуть нашій роботі»,  — уточнив Левко Прокіпчук.

Читайте також: Активісти провели третю акцію протесту з вимогою переобрати керівника Львівської митниці

Додамо, що львівського координатора «Авто Євро Сили» Олега Наконечного, який також організовував пікети під Львівською митницею, днями затримали правоохоронці за підозрою у сутенерстві. 

 


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!