У «Муніципальній варті» пояснили, чому їх працівник застосував перцевий газ до чоловіка у центрі Львова

2355 1
Наразі триває службове розслідування.
Фото: dyvys.info

Фото: dyvys.info

У неділю, 23 лютого, у центрі Львова відбувся конфлікт між працівником ЛКП «Муніципальна варта» та нетверезим чоловіком, під час чого один із групи муніципалів розпилив перцевий газ в обличчя чоловіка.

Як повідомив під час програми Tvoemisto.tv «Реформи без ілюзій» керівник ЛКП «Мініципальна варта» Павло Пец, кожен із його працівників добре знає свої посадові обов’язки і розуміє, що можна робити, а що ні.

Читайте також: За який час прибуває на виклик патрульна поліція у Львові

«У мережу потрапила найгірша частина відео, але історія дуже довга. Чоловік відомий нашим працівникам, часто буває в центрі міста, здебільшого, в стані алкогольного сп’яніння, в нас з ним постійні проблеми. Фігурант відео, працівник "Муніципальної варти", довго в нас працює, він – учасник АТО. Чому я це зауважую, бо в ході розмови чоловік відсилав мого працівника назад в АТО, тому це його зачепило. Ми проводимо службове розслідування. Я не виступаю за звільнення, але якщо приймуть таке рішення, то приймуть», – каже він.

Додамо, що, за словами Павла Пеца, 2 січня саме цей патруль врятував чоловіка від обмороження. Він заснув уночі на лавці біля Домініканського собору, а муніципали підійшли, коли в нього вже були посинілі руки і обличчя. Там відігрівали й викликали «швидку».

Ольга Коваль


Читайте також:
26 Лютого, 2020 10:09
ось А звідки "цей чоловік" знає, що працівник МВ був в АТО?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!