Керівник «Варти-1» Ігор Зінкевич заявив про участь у виборах голови Львівської ОТГ

2411 0
Таке рішення сьогодні, 30 серпня, ухвалили учасники львівського Форуму «Варти».
фото: діло

фото: діло

«Варта» візьме участь у місцевих виборах 25 жовтня у Львові та в області. Кандидатом на посаду голови Львівської ОТГ висуває депутата ЛМР, керівника ГО «Варта-1» Ігоря Зінкевича. Про це повідомляє пресслужба партії.

Таке рішення сьогодні, 30 серпня, ухвалили учасники львівського Форуму «Варти», що відбувся просто неба на території «Арени Львів».

Читайте також: Вартовий Львова. Хто стоїть за «Вартою-1»?

Нагадаємо, що у червні цього року засновник «Варти-1», депутат Львівської міськради фракції «Укроп» Ігор Зінкевич та депутат ЛМР із фракції «Народний контроль», керівник «Народної самооборони» Валерій Веремчук заявили, що підуть на вибори під брендом нової партії – «Варта».

Ігор Зінкевич також є керівником львівської спільноти «Варта-1», що налічує понад 270 тисяч учасників. Її творили для логістики у час Майдану. З її допомогою львів’яни інформували один одного та правоохоронців про правопорушення в місті. Учасники спільноти після «Ночі гніву» допомагали забезпечувати порядок, використовуючи інтернет-рації Zello, організовували пробіги, патрулювали вулиці та допомагали на барикадах. 

Популярність «Варти-1» зростала також завдяки інформації про кримінальні та надзвичайні події в місті. Ігорю Зінкевичу, який тоді працював інженером-програмістом Нацполіції у Львівській області, вдавалось першим повідомляти про такі випадки. 

Додамо, що напередодні про свою кандидатуру на голову Львівської ОТГ у відеозверненні повідомив також скандально відомий активіст з організації Ідея нації Остап Стахів. Свого часу Остапа Стахіва назвали псевдоактивістом, звинуватили в організації пікетів на замовлення та кинули в смітник.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!