Керівника ірпінського КП, яке замовило сіль для доріг за завищеними цінами, відсторонено

949 0
Посадовець написав заяву про звільнення за власним бажанням.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Керівника комунального підприємства УЖКГ «Ірпінь» Сергія Скрипника відсторонено після того, як стало відомо про закупівлі солі для посипання доріг за завищеною ціною. Про це повідомив мер Ірпеня Олександр Маркушин.
 
«Вчора я отримав заяву про звільнення за власним бажанням керівника комунального підприємства УЖКГ “Ірпінь” Сергія Скрипника. Він написав заяву на звільнення після того, як УЖКГ “Ірпінь” отримав широку громадську критику щодо закупівлі солі для посипання доріг за завищеною ціною та замовив послуги проживання в готелі під час конференції працівників сфери ЖКГ», - зазначив він.
 
Водночас мер оприлюднив розпорядження про відсторонення Скрипника на час проведення службової перевірки. За словами Маркушина, кадрові рішення будуть прийняті за результатами службової перевірки.
 
 
«Вчинок директора УЖКГ «Ірпінь» – це нормальна європейська практика і гідний вчинок керівника підприємства. Сергій Скрипник – член нашої команди і ми несемо за його дії таку ж саму відповідальність, як і він за кожного працівника колективу УЖКГ «Ірпінь», - наголосив Маркушин.
 
«Раніше, до цих двох випадків, у керівництва міста не було серйозних зауважень до його роботи. Але це не означає, що ми закриватимемо очі на подібні випадки. Кого б це не стосувалося, для нас це не має жодної різниці – кожен, хто працює в нашій команді має пам’ятати, що у нас нульове толерування бюджетним порушенням в роботі міських установ та організацій», - заявив мер Ірпеня.
 
Маркушин також повідомив, що аудиторську перевірку фінансово-господарської діяльності КП УЖКГ «Ірпінь» проведе Північний офіс Державної аудиторської служби.
 
Нагадаємо, в Ірпені управління житлово-комунального господарства «Ірпінь» хотіло закупити сіль для посипання доріг за завищеною ціною. Після розголосу угоду скасували та створили спеціальну групу для перевірки діяльності комунальників.
 
Станіслав Нестеренко
 
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!