Керівника одного із лісгоспів Львівщини затримали на хабарі

1234 0
У разі доведення провини посадовцю загрожує позбавлення волі від 5 до 10 років.
Фото: Львівська обласна прокуратура

Фото: Львівська обласна прокуратура

На хабарі у 70 тисяч гривень затримали керівника одного з лісгоспів Львівщини. Про це повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

Читайте також: Директора ЛКП «Спортресурс» звільнили через некоректну поведінку на дорозі

«Посадовець розробив злочинну «схему» вимагання та одержання коштів за відпуск деревини без офіційної оплати та документального оформлення. Він вимагав від місцевого мешканця 70 тис грн за сприяння у безперешкодному відпуску 100 м куб лісопродукції», – говорять у прокуратурі.

Чоловіка затримали одразу після отримання ним останньої частини у розмірі 42 тисяч гривень. Наразі вирішується питання про його відсторонення від займаної посади.

Читайте також: Чиновницю Львівської міськради, яку затримали на хабарі, посадили під домашній арешт

У разі доведення провини посадовцю загрожує позбавленням волі на 5-10 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю 3 роки, та конфіскація майна.

Фото прокуратури Львівщини

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!