Керівником Галицької митниці став колишній працівник СБУ

1496 0
З органів СБУ Андрій Колобродов звільнився за власним бажанням у лютому 2021 року, після чого працевлаштувався до Державної митної служби України.
Фото: Google Maps

Фото: Google Maps

Керівником Галицької митниці Держмитслужби призначили Андрія Колобродова. Про це йдеться у повідомленні митниці на Фейсбук.

Андрій Колобродов є випускником Київського військового ліцею ім. Івана Богуна. У 2009 році закінчив Національну академію СБУ та розпочав свою військову кар’єру в органах СБУ. Раніше проходив службу на оперативних посадах в ГУ СБУ у Києві та Київській області та займав керівні посади в Головному управлінні контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки. Також нагороджений відомчою відзнакою «вогнепальна зброя».

З органів СБУ звільнився за власним бажанням у лютому 2021 року, після чого працевлаштувався до Державної митної служби України. Працював в.о. заступника координаційно – моніторингової митниці Держмитслужби.

Нагадаємо, що Львівська митниця ДФС 8 грудня 2019 року припинила свою роботу у зв’язку з наказом про реорганізацію митниць ДФС. Після цього створили Галицьку митницю із Львівської, Івано-Франківської і Тернопільської митниць. У листопаді 2020 року з'явилося повідомлення, що Галицьку митницю реорганізують.

У березні цього року під стінами Галицької митниці громадські активісти та мешканці провели акцію протесту. Серед основних вимог було провести відкриті конкурси на керівні посади регіональних керівників митниці.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!