Керівницею львівського осередку «Пласту» переобрали Анастасію Слюсаренко

2231 0
Також обрали заступника станичної, ним став старшопластун Ярослав Булишин.
фото зі сторінки анастасії слюсаренко у Фейсбуку

фото зі сторінки анастасії слюсаренко у Фейсбуку

Анастасію Слюсаренко переобрали станичною, тобто керівницею «Пласту» у Львові на період 2020−2021 року. Відповідне рішення пластуни прийняли вчора, 25 жовтня, під час Загального збору осередку. Про це вона повідомила у себе на Фейсбуку. 

Задля безпеки збір організували в онлайн-режимі. Також обрали заступника станичної, ним став старшопластун Ярослав Булишин.

Читайте також: Нова керівниця львівського Пласту: «Нам важливі не гроші, а визнання»

«Зазвичай Загальні Збори Станиці – це про крутих людей в красивих одностроях, живі дискусії перед прийняттям рішень, зустрічі з давніми друзями в коридорах за кавою і саморобною випічкою пластунів. Дякую, що рік тому саме в такій атмосфері ви довірили мені очолювати розвиток найбільшого пластового осередку і для мене велика честь взяти на себе таку відповідальність вдруге», – каже вона.  

Анастасія Слюсаренко та Іванна Герус, яка була станичною у із 2018 по 2019 рік

Додамо, віддати Анастасію Слюсаренко до «Пласту» вирішили батьки. На той час їй було 6 років. Від 11 до 18 вона була юначкою в курені Олени Пчілки, пізніше стала виховницею.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv робило інтерв'ю з очільницею Пласту у Львові Анастасією Слюсаренко. У межах проєкту «Я вірю в цю країну» вона розповідала, яким був та став «Пласт», чому пластуни відмовились від державного фінансування та які цілі поставила перед собою на наступні роки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!