Керівницю львівського управління юстиції призначили заступницею міністра

2208 0
Іванна Смачило очолювала львівське управління юстиції впродовж шести місяців.
Фото: Іванна Смачило / Фейсбук

Фото: Іванна Смачило / Фейсбук

Керівницю Головного територіального управління юстиції у Львівській області Іванну Смачило призначили заступницею міністра юстиції України. Свою нову посаду вона підтвердила особисто, пише Zaxid.net.

Читайте також: У Залізничному районі Львова призначили нову керівницю

За словами Іванни Смачило, Кабмін погодив її призначення у середу, 4 липня, а безпосередньо до обов’язків у Києві вона має приступити з наступного тижня.

«Посада керівника головного управління юстиції у Львівській області від того часу стане вакантною, можливо, на неї з часом оголосять конкурс. Про напрямок роботи у міністерстві наразі не можу нічого точного сказати, маю деякі думки, але поки це ще рано озвучувати», – розповіла Іванна Смачило.

Читайте також: Українським неплатникам аліментів пропонують посилити покарання

Додамо, що Іванна Смачило очолювала управління юстиції у Львівській області впродовж шести місяців. Її перевели з Рівного, де вона працювала на аналогічній посаді, у січні цього року

Нагадаємо, що попередній керівник Головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський, якого звільнили за перевищення повноважень наприкінці грудня торік, подав апеляцію на рішення окружного адмінсуду суду, який відмовив колишньому очільнику в поновленні на посаді. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!