Керуюча справами Львівської облради йде з посади

9216 0
Обов’язки виконуватиме заступниця керуючого справами Мирослава Туркало.

Керуюча справами Львівської обласної ради Марта Литвинюк йде з посади. Відтепер її обов’язки виконуватиме заступниця Мирослава Туркало. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у Львівській обласній раді.

Чиновниця звільнена від 18 липня на підставі заяви за згодою сторін.  

Читайте також: Ще один депутат Львівської обласної ради хоче скласти мандат

Зазначимо, 57-річна Марта Литвинюк родом з Ходорова на Львівщині. За освітою – інженер-програміст, закінчила факультет прикладної математики ЛНУ імені Івана Франка. Стала керуючею справами обласної ради з вересня 2021 року, змінивши на посаді Руслана Кандибора, який переїхав працювати до Києва. Раніше, з травня 2006 року до лютого 2021 року, Литвинюк працювала керуючою справами виконкому Львівської міської ради.

Литвинюк працювала у «Інституті розвитку міста», була референтом голови правління ВАТ «Південьзахіделектромережбуд». Також вона є членкинею ГО «Об'єднання «Самопоміч» та була у редколегії газети «Самопоміч».

Нагадаємо, 14 червня Львівська обласна рада проголосувала за припинення депутатських повноважень депутата фракції «Європейська солідарність» Григорія Козловського. 

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!