Кіберполіція викрила жінку, яка здавала переселенцям у Львові неіснуючі квартири

3062 0
Від протиправних дій постраждав харків’янин, який намагався врятувати свою родину від постійних обстрілів.
Фото: Національна поліція України

Фото: Національна поліція України

Кіберполіція Одещини спільно із Чорноморським відділом поліції викрили зловмисницю, яка отримувала гроші від переселенців за надання в оренду неіснуючих квартир у Львові. Про це повідомляє Національна поліція України.

З1-річна мешканка Харківщини нещодавно сама була змушена тікати від обстрілів, а коли волонтери безоплатно знайшли для неї житло, жінка вирішила розпочати «бізнес».

Читайте також: Зеленський анонсував будівництво тимчасового житла для переселенців

«В Інтернеті зловмисниця знаходила авторів оголошень про пошук житла у західних регіонах України. Далі жінка телефонувала громадянам і пропонувала в оренду неіснуючу квартиру у Львові», – йдеться у повідомленні.

Від протиправних дій постраждав харків’янин, який намагався врятувати свою родину від постійних обстрілів. Він заплатив аферистці 17 тисяч гривень на банківську картку в якості переплати, після чого вона зникла. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. За скоєне їй може загрожувати до восьми років ув’язнення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!