Кілька будинків у Львові тимчасово залишаться без газу

1595 0
У зв’язку із заміною лічильників за безкоштовною програмою, які можливо встановити лише за зупинки газопостачання, без газу залишаться декілька будинків. Про повідомили у прес-службі «Львівгазу».
фото: styknews.info

фото: styknews.info

Зокрема, для виконання робіт із встановлення безкоштовних лічильників, постачання газу буде призупинено :

27 серпня, вул. Шевченка, буд 136,

28 серпня, вул. Антоновича, буд. 121.

Відновлення газопостачання відбудеться після встановлення лічильників усім споживачам. Для оперативного виконання роботи фахівці підприємства просять мешканців надавати доступ до своїх помешкань.

«Споживачам, які відмовляться від встановлення лічильника, або  не допустять до своїх помешкань, повторно проводитися роботи не будуть. Згодом, відповідно до закону про облік газу,  мешканцям, які не погодилися на безкоштовне встановлення лічильника та не встановили його самостійно, буде припинене постачання газу», – розповів заступник голови правління з комерційної діяльності та обслуговування клієнтів ПАТ «Львівгаз» Станіслав Улан.

Про встановлення безкоштовних лічильників газу ПАТ «Львівгаз» інформує споживачів заздалегідь, шляхом розміщення спеціальних оголошень.

Джерело: portal.lviv.ua.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!