Кілька львівських трамваїв курсуватимуть зі змінами. Оновлені маршрути

3005 0
Оновлені маршрути почнуть діяти з 24-го березня.

На час ремонту капітального ремонту вулиці Личаківської (на ділянці від вул. Мечникова до вул. Пасічної) трамваї №2 та №7 курсуватимуть за зміненим маршрутом. Як повідомляє «Львівелектротранс», трамвай №10 тимчасово припинить курсувати.

Читайте також: На перетині вулиць Личаківська – Пасічна хочуть облаштувати кільце. Схема

Трамвай № 2 курсуватиме за маршрутом: від вул. Коновальця – вул. Дорошенка – вул. І. Франка – і до Академії Мистецтв, та у зворотному напрямку;

Трамвай № 7 курсуватиме за маршрутом: від вул. Шевченка – вул. Підвальна – вул. І.Франка – вул. Сахарова – і до Аквапарку та у зворотному напрямку.

Читайте також: У Львові хочуть запустити трамвай із центру до автовокзалу

Як повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, ця схема тимчасова. Заплановано протягом двох-трьох місяців виконати будівельні роботи на перехресті вул. Личаківська – вул. Мечникова, щоб відновити рух трамваю № 7 по вул. Мечникова і пустити весь транспорт по вул. Мечникова – вул. Некрасова – вул. Вахнянина.

Опублікував Ярослав Сиваківський

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!