Кілька потягів Львівської залізниці курсуватимуть зі змінами

1739 0
Через ремонтні роботи кілька потягів Львівської залізниці курсуватимуть зі змінами.

Завтра, 11 червня, з 8:30 до 18:30 для виконання капітального ремонту колії закриють перегін Рудки-Калинів. У цей день не курсуватимуть приміські потяги №6021, 6023 сполученням Львів–Сянки та №6020, 6022 сполученням Сянки–Львів. Потяг №6019 Львів–Сянки прослідує до станції Сянки своїм розкладом, до Львова повертатиметься розкладом потяга №6024.

Читайте також: Укрзалізниця скасовує пільги на проїзд. Перелік категорій

Окрім того, від сьогодні, 10 червня, і до суботи, 13 червня,  у зв’язку з виконанням середнього ремонту колії перегін Турійськ-Люблінець буде закритий для руху потягів.

Відтак потяги №6302 Червоноград–Ковель курсуватимуть лише до станції Володимир-Волинський, зворотно з Володимира-Волинського – за розкладом потяга №6301. На ділянці Ковель–Володимир-Волинський потяги не курсуватимуть.

Джерело: прес-служба Львівської залізниці


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!